Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Achilles en EMOS uit Enschede gaan meer samenwerken

De meiden van CVV Achilles en de meiden van EMOS uit Enschede gaan komend seizoen meer samenwerken. Afgelopen seizoen hadden de clubs al samenwerkingsteams bij de oudste meidenteams, komend seizoen gaan Achilles en EMOS ook met de jongere teams samenwerken.

Dit betekent dat er meidenteams komen met zowel speelsters van Achilles als speelsters van EMOS. Ook zijn er komend seizoen meidenteams waarin alleen speelsters van Achilles of alleen speelsters van EMOS zitten. Beide clubs konden helaas niet meer zelf voor alle leeftijden voetbal aanbieden, met de samenwerking is dit wel mogelijk!

Bij een tekort aan speelsters, gedurende het seizoen, kunnen de clubs speelsters van elkaar ‘lenen’. Vandaar dat alle meidenteams komend seizoen samenwerkingsteams (ST) worden genoemd, ook als er in principe alleen speelsters van Achilles of EMOS in zitten.

De teams voor komend seizoen zijn inmiddels bekend:

  • ST: EMOS / Achilles MO19-1
  • ST: EMOS / Achilles MO17-1 (in principe EMOS-team)
  • ST: EMOS / Achilles MO15-1
  • ST: EMOS / Achilles MO15-2 (in principe Achilles-team)
  • ST: EMOS / Achilles MO13-1
  • ST: EMOS / Achilles MO11-1 (in principe EMOS-team)

Het bericht Achilles en EMOS uit Enschede gaan meer samenwerken verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *