Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Belofteteam vv Alkmaar heeft haar nieuwe coach

Zijn naam is Bastiaan IJsselstijn, is 29 jaar oud en woonachtig in Alkmaar maar opgegroeid in Sint Pancras. Naast de voetbal werkt hij als parttimer bij de Lidl in Heiloo.

Wat is je voetbalachtergrond, voetballer/trainer?

Als voetballer begonnen bij sv Vrone te Sint Pancras in de jongste jeugd (Fjes) hier heb ik tot me 14e jaar gevoetbald. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar AFC 34 te Alkmaar hier heb tot mijn 16e gespeeld. Daarna ben ik naar BSV Bergen gegaan hier heb ik tot me 19 jaar gespeeld daarna maakt ik de gevoelige overstap naar vv Berdos hier heb ik tot me 21 gespeeld vervolgens ben ik bij Kolping Boys gaan voetballen voor een jaar. Na dat jaar stopte ik definitie als voetballer.

Wat heb je daarna gedaan?

Vervolgens ben ik mezelf gaan richten op het trainersvak, wat echt mijn passie is geworden! Ook als trainer waren mijn eerste stappen dan ook bij Vrone. Hier heb ik verschillende leeftijdsgroepen gedaan (F/E/D). Vervolgens kwam er een mooi kans bij vv Berdos in Bergen om de gehele D-jeugd te gaan trainen dit heb ik twee jaar met heel veel plezier gedaan. Tijdens mijn verblijf bij Berdos was ik ook een jaar assistent trainer bij AFC 34 B1 waar ik veel gezien heb en geleerd heb van verschillende trainers binnen AFC 34. Helaas kon ik als trainer niet meer op zaterdag aan de slag.

Gelukkig kwam in aanraking met VVS 46 uit Spanbroek hier ben ik de zondag B1 gaan doen met heel veel plezier en een geweldige beloning voor zowel mij als voor de spelers met het behalen van de districtsbeker West I! Na het jaar koos ik om terug te gaan naar sv Vrone om de A1 te gaan in combinatie met FC Volendam O14 waar ik de functie had als assistent-trainer.

En wat heb je afgelopen seizoen gedaan?

Dit jaar was ik Hoofd jeugdopleiding bij vv De Blokkers te Hoorn en assistent trainer bij VVS 46 te Spanbroek, naast VVS’46 en vv De Blokkers ben was ik scout bij FC Volendam in de omgeving Alkmaar/Hoorn. Heb super veel zin in me nieuwe uitdagingen zowel bij Svw’27 als bij vv Alkmaar!

Het bestuur van vv Alkmaar heet Bas van harte welkom!

Het bericht Belofteteam vv Alkmaar heeft haar nieuwe coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *