Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Belofteteam vv Alkmaar start ook met de voorbereiding

Maandag was de eerste bijeenkomst van de beloften van vv Alkmaar. De beloften kregen voor de eerste keer training van hun nieuwe trainer, Bas IJsselstein (hier).

Dit is de volledige selectie voor het seizoen 2017/18: Jana Spieker (DSS), Elisabeth Zwerver (Buitenveldert), Simone Hand (jong Telstar), Nicole Stoop (Telstar O16), Savanna Hoffman (Telstar O16), Louise Bos (jong Telstar), Kim de Wit (jong Telstar), Gisele de Win (Fortuna Womerveer), Robin Beemsterboer (jong Telstar), Britt Buscher (Always Forward), Sheryl de Boer (Fortuna Wormerveer), Jip van de Nesse (jong Telstar), Levi Achthoven (Telstar O16), Stephanie Kemper (Telstar O16), Puck Donker (jong Telstar), Chimera Ripa (DCG), Lisa Noordeloos (Telstar O16), Chante Dompig (Buitenveldert), Maartje van Haneghem (jong Telstar), Emma Hofstra (Fortuna Wormerveer), Rachel van Nette (Telstar O16) en Sammy Uljee (Telstar O16).

Het bestuur van vv Alkmaar heeft een mooie boodschap voor deze speelsters: maak er een prachtig seizoen van!

Fotografie en tekst: vv Alkmaar

Het bericht Belofteteam vv Alkmaar start ook met de voorbereiding verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *