Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

BREKEND: Daphne Nierop terug op oude nest

Komend seizoen zal Daphne Nierop bij vv Alkmaar aansluiten. Trainer Gideon Dijks: “Ik ben erg blij met de terugkomst van Daphne, ondanks dat Daphne aan het einde van haar revalidatie zit. In de voorbereiding zullen wij er alles aan gaan doen om haar op het oude niveau terug te brengen”

Daphne komt uit Zaandam en speelt voetbal sinds haar 5e. Zij is begonnen bij ZCFC waar zij 10 jaar heb gevoetbald en is een verdedigende middenvelder. Daphne doet de opleiding Sport en Coaching aan het Johan Cruyff College in Amsterdam.

Daphne; “Na ZCFC heb ik de overstap gemaakt naar DSS in Haarlem. Toen heb ik ook 2 jaar bij de Telstar Academie gevoetbald voordat ik naar CTO Amsterdam ging, waar nu een einde aan komt na 3 seizoenen. Naast deze clubs heb ik vanaf het begin bij de KNVB selecties gezeten en heb ik al een aantal interlands op mijn naam staan.”

Daphne; “Nu ik volgend seizoen bij vv Alkmaar ga spelen hoop ik mezelf zoveel mogelijk door te ontwikkelen en veel minuten te gaan maken. Ik denk dat we een mooie selectie hebben met een goede combinatie tussen talent en ervaring en dat we nog wel is hoge ogen kunnen gaan gooien dit seizoen!”

Bron: Vv Alkmaar

Het bericht BREKEND: Daphne Nierop terug op oude nest verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *