Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Keepsters Babb en Pothof naar Excelsior

Excelsior Barendrecht heeft twee keepers toegevoegd aan de selectie die gaat deelnemen aan de Eredivisie Vrouwen. Na Sofie Van Houtven zijn ook keepers Selena Babb (21) en Isa Pothof (19) vastgelegd voor het gezamenlijke vrouwenteam van Excelsior Rotterdam en BVV Barendrecht.

Selena Babb

Selena Babb (foto boven) is geboren en getogen in Rotterdam. Ze begon met voetballen op haar negende en ontdekte direct haar passie voor keepen. Zij kwam uit voor BVV Barendrecht en SV Saestum. Zij werd met deze clubs drie jaren op rij kampioen in de Eerste Klasse, Hoofdklasse en Topklasse. Zij kijkt uit naar spelen in de Eredivisie Vrouwen met Excelsior Barendrecht.

Isa Pothof

Isa Pothof keepte voor Den Hoorn en stapte op haar vijftiende over naar Ter Leede. Daar speelde ze in de Hoofdklasse en Topklasse. Daarna maakte ze de overstap naar ADO Den Haag en met haar komst naar Excelsior Barendrecht gaat ze een nieuwe uitdaging aan. De keepster speelde naast haar clubs ook voor een aantal vertegenwoordigende elftallen van de KNVB.

Investeren

Hoofdtrainer Sander Luiten is blij dat hij deze twee keepers aan zijn selectie heeft kunnen toevoegen: ,,Isa en Selena hebben ervaring op hoog niveau. Zij willen investeren in zichzelf en hebben een enorme wil om op topniveau te slagen. Daarom ben ik blij dat zijn deel uitmaken van onze selectie.’’

Het bericht Keepsters Babb en Pothof naar Excelsior verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *