Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

PSV trekt Hongaars international Rácz aan

Zsófia Rácz (28 jaar) versterkt PSV komend seizoen en komt over van MVS Duisburg. De ervaren Hongaars international tekende dinsdagmiddag haar contract onder toeziend oog van directielid Peter Fossen.

Zsáfia Rácz was afgelopen seizoen een sterkhouder bij MVS Duisburg in de Bundesliga en kiest voor een nieuw avontuur in Nederland. Rácz kan in de verdediging en op het middenveld uit de voeten. De Hongaarse speelster is de vierde aanwinst voor PSV en toont zich verheugd over de overstap.

Zsáfia is een speelster met meerdere kwaliteiten: “Ik heb veel ervaring waarmee ik het team kan helpen. Daarnaast ben ik technisch, snel en kan ik goed passen.” Ze kijkt erg uit naar haar nieuwe avontuur: “Ik ben erg blij dat ik hier ben. Ik kijk uit naar mijn nieuwe uitdaging en wil prijzen winnen met het team.”

Eerder werd de komst van Belgische international Sara Yüceil, talent Vera ten Westeneind en keepster Kelly Steen aangekondigd.

Fotografie en tekst: PSV.nl

Het bericht PSV trekt Hongaars international Rácz aan verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *