Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Strijdbare Middag over blessure: “Volop bezig met mijn revalidatie”

Tessel Middag heeft via een bericht op Instagram laten weten hoe het ervoor staat met haar blessure. De speelster van Manchester City liep tijdens een competitiewedstrijd tegen Reading FC een zware knieblessure op.

Twee dagen voor de operatie aan haar knie werd haar woonplaats Manchester opgeschrikt door een terreuraanslag. Dat heeft diepe indruk gemaakt op de 24-jarige verdedigster. Inmiddels is Middag hard bezig met haar revalidatie. “Ik hoop op dezelfde manier met deze tegenslag om te gaan als de inwoners van mijn stad na de aanslag: sterk en strijdbaar,” laat Middag weten via Instagram.

Doordat Middag flinke schade aan haar kruisband heeft opgelopen, zal ze de komende maanden niet kunnen voetballen. De OranjeLeeuwinnen zullen het deze zomer bij het EK in eigen land dan ook zonder Middag moeten stellen.

Injury update 👇🏼🍋

Een bericht gedeeld door Tessel Middag (@tesselmiddag) op

Het bericht Strijdbare Middag over blessure: “Volop bezig met mijn revalidatie” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *