Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

PSV’s “Best Football Friends” finale op De Herdgang

PSV heeft zich in aanloop naar het EK in eigen land aan het Best Football Friends-project verbonden. Dinsdagavond is de regio-finale met 80 voetballende meisjes op De Herdgang georganiseerd.

Best Football Friends

PSV heeft zich in aanloop naar het EK 2017 verbonden aan het BFF-project van de provincie Noord- Brabant. Het project Best Football Friends wil zoveel mogelijk meisjes tussen tien en veertien jaar laten bewegen en betere randvoorwaarden creëren voor meisjes- en vrouwenvoetbal bij (sterke) verenigingen, zodat alle meisjes op den duur op hun eigen niveau kunnen voetballen. Tot op heden hebben meer dan 1000 meiden meegedaan aan één van de 26 verschillende BFF-toernooien in Noord-Brabant waarbij speelster Moorrees betrokken was bij de organisatie en speelsters Hendriks en Peels diverse toernooien bezochten.

BFF Regiofinale

De winnaars van de Best Football Friends-toernooien bij verenigingen spelen regio-finales, waaronder de editie op sportcomplex De Herdgang. De deelnemers werden dinsdagavond verrast door een bezoek van de PSV-speelsters die een kijkje kwamen nemen. Het winnende team van de regio-finale heeft zich gekwalificeerd voor de finale op 8 juli in speelstad Tilburg, één week voor de start van het EK.

Het bericht PSV’s “Best Football Friends” finale op De Herdgang verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *