Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Transferoverzicht 21/06: Babb, Rácz, Nierop en Bos

In Nederland draait de transfermarkt op volle toeren. Excelsior/Barendrecht maakt zich klaar voor het debuutseizoen in de Eredivisie en ook vv Alkmaar is druk bezig om de selectie op orde te maken. Deze week werden verschillende persbericht de digitale wereld ingeslingerd en daarom zet vrouwenvoetbalnieuws.nl de berichten, die op de website zijn verschenen, nog eens op een rijtje.

Keepsters Babb en Pothof naar Excelsior/Barendrecht

Er werden deze week flink wat handtekeningen gezet bij Excelsior/Barendrecht. De ploeg van Sander Luiten heeft twee keepsters toegevoegd aan de selectie die gaat deelnemen aan de Eredivisie. Na Sofie van Houtven zijn ook Selena Babb (21) en Isa Pothof (19) vastgelegd. Klik hier om het gehele persbericht te lezen.

PSV trekt Hongaars international Rácz aan

PSV heeft zich versterkt met middenveldster Sófia Rácz (28). De international van Hongarije komt over van MVS Duisburg en tekende dinsdagmiddag haar contract. Klik hier om het gehele persbericht te lezen.

Daphne Nierop terug op oude nest

Daphne Nierop heeft de overstap gemaakt naar vv Alkmaar en keert daardoor terug op het oude nest. Nierop heeft gedurende haar voetbalcarrière al twee jaar gespeeld bij de Telstar Academie. Klik hier om het gehele persbericht te lezen.

Excelsior/Barendrecht heeft weer drie nieuwe speelsters 

Weer terug naar Kralingen, want daar ondertekenden drie nieuwe speelster op maandag een contract. Aanvalster Sophia Omidiji (19), middenveldster Nikki Ijzerman (16) en verdedigster Nidia Bos (20) zullen komend seizoen uitkomen in de Eredivisie voor het gezamenlijke team van Excelsior/Barendrecht. Klik hier om het gehele persbericht te lezen.

 

Het bericht Transferoverzicht 21/06: Babb, Rácz, Nierop en Bos verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *