Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Groenen hoopt op veel Belgen in Oranjeshirts

Met nog 24 dagen tot het EK, is het voorlopig gedaan met de vrije tijd van de Oranjeleeuwinnen. De vrije dagen afgelopen week werden dan ook nuttig besteed: thuis met familie en vrienden. In gesprek met vrouwenvoetbalnieuws.nl blikte Jackie Groenen vooruit op het Europese eindtoernooi.

Er wordt inmiddels alweer volop getraind in Hoenderloo. Groenen telt de dagen tot het EK af: “We trainen hard en hebben een paar goede wedstrijden gespeeld. Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten, daar werken we hard aan. Zelf voel ik me fit en sterk in de duels. Dat niveau hoop ik minimaal vast te houden.”

Hoewel de meeste Oranjeleeuwinnen uitkijken naar de openingswedstrijd tegen Noorwegen, heeft de 22-jarige middenveldster met name zin in de wedstrijd tegen België. “Als half Belgische is het bijzonder om deze wedstrijd te spelen. Bovendien spelen we ook nog eens in mijn stad Tilburg. Ik hoop dan ook dat ik veel Belgische familieleden straks in een Oranjeshirt zie in het stadion,” besluit Groenen. Bekijk hier de gehele reportage.

Schrijfster: Judith Williams
Fotograaf: Nienke van de Tak

Het bericht Groenen hoopt op veel Belgen in Oranjeshirts verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *