Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nog 2,5 week tot GAN Zomerkamp, geef je nu nog op!

Het is bijna zo ver! Nog ruim twee weken tot het allerleukste voetbalkamp van het jaar! Op 11, 12 en 13 juli vindt het Girls Academy Nederland Zomerkamp 2017 plaats bij USV Hercules. Al 4 jaar op rij het leukste voetbalkamp van Utrecht en omstreken, en ieder jaar groeit het aantal enthousiaste deelneemsters!

Activiteiten

Het zomerkamp wordt georganiseerd door gediplomeerde voetbaltrainsters. De trainingen staan onder leiding van ADO Den Haag aanvoerster Hélène Heemskerk. Alle drie de dagen staan volledig in het teken van voetbal en plezier. Je krijgt iedere dag een techniektraining, speelt verschillende voetbalspellen en toernooitjes en misschien ben jij dit jaar wel winnaar van de penaltybokaal! Tijdens het kamp spelen we ook verschillende (water) voetbalspellen en ontvang je een uniek zomerkamp 2017 shirt.

Iedere dag wordt er gezorgd voor een heerlijke lunch, drinken en gezonde tussendoortjes. Dinsdag en donderdag zal het programma van 09.00 uur tot 17.00 uur zijn en op woensdag is er een extra lang programma van 09.00 uur tot 20.30 uur en is ook het avondeten inclusief. Het kamp is zonder overnachtingen.

Voor wie?

Het Girls Academy Nederland zomerkamp is voor iedereen van 5 tot en met 14 jaar. De groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.

Algemene informatie

  • Wanneer: 11, 12 en 13 juli 2016
  • Tijd: 09.00 uur tot 17.00 uur (op woensdag tot 20.30 uur)
  • Locatie: USV Hercules, Voorveldselaan 2, 5373 PV Utrecht
  • Leeftijd: 5 tot en met 14 jaar

Kosten: EUR 125,00 p.p. inclusief eten, drinken en Girls Academy Nederland Zomerkamp 2017 shirt (als je met 3 of meer speelsters van één team deelneemt ontvang je 10% korting p.p.)

Inschrijven

Wil jij dit gave voetbalkamp ook niet missen?! Schrijf je dan direct in via de website (hier). Heb je nog vragen? Mail dan naar info@girlsacademynederland.nl. Een impressie krijgen van de sfeer tijdens het zomerkamp? Kijk hier voor foto’s en filmpjes van het zomerkamp 2016!

Wij hebben er al zin in, jij ook?

Het bericht Nog 2,5 week tot GAN Zomerkamp, geef je nu nog op! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *