Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zoon en De Breij nieuwe aanwinsten bij Excelsior

We kunnen opnieuw twee speelsters voorstellen die komend seizoen uitkomen voor Excelsior Barendrecht. Iris Zoon (19) en Nadine de Breij (17) zullen namens ons team uitkomen in de Eredivisie Vrouwen.

Iris Zoon

De voetbalcarrière Iris Zoon begon bij dorpsclub VV Heerjansdam, waar zij tot en met de C1 tussen de jongens voetbalde. Daarna speelde zij één seizoen bij FC Utrecht meisjes onder 15. Vervolgens vertrok zij naar BVV Barendrecht, waarna zij na twee seizoenen de overstap maakte naar RVVH. Na één seizoen in Ridderkerk komt de 19-jarige middenvelder komend seizoen dus in de Eredivisie Vrouwen uit voor het gezamenlijke team van Excelsior Barendrecht.

Nadine de Breij

Nadine de Breij (foto) is afkomstig van VVIJ. Daar speelde zij sinds haar zevende tussen de jongens. Zij doorliep alle selectieteams en speelde altijd in de eerste of hoofdklasse. Afgelopen seizoen voetbalde zij in VVIJ onder 17. Zij heeft ook een paar maanden voor FC Utrecht Vrouwen gespeeld en zijn kwam tevens uit voor meisjesteams van de KNVB. Komend seizoen speelt de 17-jarige aanvaller dus voor ons gezamenlijke vrouwenteam.

Aanwinsten

Hoofdtrainer Sander Luiten over deze aanwinsten voor zijn team: ,,Iris is een middenvelder met veel inzicht. Zij is technisch vaardig en zorgt vanaf het middenveld voor een aanvallend impuls. Nadine is een snelle voerhoede speelster met een goede voorzet en een prima schot. Ik ben blij dat we ook deze speelsters aan onze selectie hebben kunnen toevoegen.’’

Fotografie en tekst: Sbvexcelsior.nl

Het bericht Zoon en De Breij nieuwe aanwinsten bij Excelsior verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *