Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

JVOZ meiden Cheng Yan Man & Alessia Mieras naar België

Bekerwinnaar KAA Gent Ladies zag met doelvrouw Nicky Evrard (FC Twente) en Elke van Gorp (Anderlecht) 2 Belgian Red Flames vertrekken maar er kwamen ook een flink aantal speelsters bij waaronder twee Nederlandse talenten.

Hieronder een overzicht die KAA Gent Ladies komen versterken:

Tine Blomme (Club Brugge), Romy Camps (KVV Zelzate), Fee Canoot (KSKV Zwevezele), Naomi De Wolf (KVC Jong Lede), Tine Lemmens (KVK Avelgem), Alessia Mieras (JVO Zeeland), Frieke Temmerman (RFC Wetteren), Jenna Van De Keere (KVC Jong Lede), Lien Van Renterghem (RSC Anderlecht), Femke Van Vaerenbergh (FCV Dender), Tiffanie Vanderdonckt (VC Dames Eendracht Aalst), Camille Vanhoorne (OH Leuven), Steffi Vansevenant (KSKV Zwevezele), Larissa Vervaecke (KFC Merelbeke), Cheng Yan Man (JVO Zeeland).

En er vertrekken ook speelsters naar Nederland waaronder Solange de Smit en Sophia Omidiji beide naar Excelsior Barendrecht.

Het bericht JVOZ meiden Cheng Yan Man & Alessia Mieras naar België verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *