Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Samenwerking sv Someren en NWC Asten

SV Someren en NWC Asten maken bekend dat ze gaan samenwerken op het gebied van het vrouwen- en meidenvoetbal. De afgelopen periode hebben vertegenwoordigers van de KNVB en beide verenigingen hierover gesprekken gevoerd. In het seizoen 2017-2018 krijgt de samenwerking inhoud door het vormen van twee combinatieteams binnen de prestatieve vrouwenteams van Someren en NWC. Voor de recreatieve vrouwenteams verandert er niets.

Zowel SV Someren als NWC Asten hebben de afgelopen jaren te maken met een sterke groei van het aantal vrouwelijke voetballers. Door de samenwerking worden de krachten gebundeld zodat voetbalsters op hun eigen niveau kunnen spelen, van recreatie- tot en met prestatievoetbal.

In de loop van het seizoen 2017-2018 zal de samenwerking verder vorm krijgen. Hierbij is het streven om ook voor het meidenvoetbal in Asten en Someren een goede en brede basis te vormen waarbinnen meiden met plezier kunnen voetballen en zich kunnen ontwikkelen.

Het bericht Samenwerking sv Someren en NWC Asten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *