Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Soccer Academy 4 Girls gaat knallen met vv Heerenveense Boys

Op Sportpark ‘de Akkers’ organiseert de Soccer Academy 4 Girls samen met vv Heerenveense Boys een spetterende seizoensopening. Van 13.00 tot 17.00 uur vinden er allerlei voetbalactiviteiten plaats. Denk daarbij aan voetbaldarts, bubbelvoetbal, hoe hard kun je schieten etc.!

Daarnaast worden er regelmatig demonstraties gegeven, zoals voetbalfreestyle, loopcoördinatietraining, keepertraining. Ook wordt er een 5×5 toernooi gespeeld voor meiden/vrouwen in 3 leeftijdscategorieën, te weten 6 tot en m 12 jaar, 13 tot en met 16 jaar en vanaf 17 jaar.

Om 17.30 uur wordt de wedstrijd gespeeld tussen vv Heerenveense Boys VR1 en de beloftes van sc Heerenveen VR. Toegang tot het evenement is gratis.

De opening is om 13.30 uur door Salséro Mboka waarbij je niet stil kunt blijven staan! Noteer deze datum alvast in je agenda en geef is nu al op voor het 5×5 toernooi. CliniClowns is verbonden aan dit evenement. Voor meer informatie en opgave van teams aan het toernooi, mail naar stefanie@socceracademy4girls.nl.

Het bericht Soccer Academy 4 Girls gaat knallen met vv Heerenveense Boys verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Soccer Academy 4 Girls gaat knallen met vv Heerenveense Boys

Op Sportpark ‘de Akkers’ organiseert de Soccer Academy 4 Girls samen met vv Heerenveense Boys een spetterende seizoensopening. Van 13.00 tot 17.00 uur vinden er allerlei voetbalactiviteiten plaats. Denk daarbij aan voetbaldarts, bubbelvoetbal, hoe hard kun je schieten etc.!

Daarnaast worden er regelmatig demonstraties gegeven, zoals voetbalfreestyle, loopcoördinatietraining, keepertraining. Ook wordt er een 5×5 toernooi gespeeld voor meiden/vrouwen in 3 leeftijdscategorieën, te weten 6 tot en m 12 jaar, 13 tot en met 16 jaar en vanaf 17 jaar.

Om 17.30 uur wordt de wedstrijd gespeeld tussen vv Heerenveense Boys VR1 en de beloftes van sc Heerenveen VR. Toegang tot het evenement is gratis.

De opening is om 13.30 uur door Salséro Mboka waarbij je niet stil kunt blijven staan! Noteer deze datum alvast in je agenda en geef is nu al op voor het 5×5 toernooi. CliniClowns is verbonden aan dit evenement. Voor meer informatie en opgave van teams aan het toernooi, mail naar stefanie@socceracademy4girls.nl.

Het bericht Soccer Academy 4 Girls gaat knallen met vv Heerenveense Boys verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *