Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

WINACTIE: In de ban van Panini-stickers

Twee weken geleden maakte Panini bekend dat er voor de allereerste keer een officieel stickeralbum ter gelegenheid van het WEURO 2017 uit zou worden gebracht. Inmiddels is Nederland weer helemaal in de ban van de Panini-stickers en daarom verloten wij 5 x 20 stickerpakjes! Hoe maak jij kans om te winnen? Ga naar dit bericht op onze Facebook-pagina en volg de instructies. Wie weet zit die ene sticker er wel tussen om jouw collectie compleet te maken. De winnaars maken we bekend op vrijdag 30 juni.

Het bericht WINACTIE: In de ban van Panini-stickers verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *