Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

CTO Amsterdam Talent Team scoort goed in Frankrijk

Zoals vermeld is het CTO Amsterdam Talent Team actief op het internationale O19 toernooi in Frankrijk (Sablé-sur-Sarthe). De eerste wedstrijd werd ruim met 4-0 gewonnen tegen Paris Saint-Germain dankzij doelpunten van Willienne ter Beek (hattrick) en Chelsea Kenton.

De tweede wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel tegen FC Bayern München. Er had echter veel meer ingezeten voor de speelsters van het duo Maria van Kortenhof en Roos Kwakkenbos. De derde poulewedstrijd zou dus gaan bepalen of de ploeg in de “Champions League” of in de “Europa League” zou gaan spelen. Dankzij een 2-0 overwinning op het Franse FC Rouen zal er zaterdagavond (om 20.15 uur) tegen de nummer 2 van poule C gespeeld gaan worden, een tussenronde wedstrijd. Uit een weergaloze actie van Samantha van Diemen, met haar 15 jaar de jongste van het toernooi, weet ze Sylvie van der Plas in stelling te brengen voor de 1-0. De 2e werd gemaakt door Fenna Kalma die in de afgelopen periode bij sc Heerenveen (Eredivisie) stage liep en daarin drie keer wist te scoren.

De tegenstander is FFC Turbine Postdam.

Update: Mocht het CTO vanavond winnen dan speelt het morgenochtend tegen winnaar van FC Valenicia – FC Köln (11.15 uur). Mocht het niet goed aflopen dan spelen ze tegen de verliezer van deze wedstrijd om 09.45 uur. En na één van deze twee wedstrijden kan het nog spelen voor de totale eindranking, daar later meer over.

De speelsters mochten na een lange reis de spieren even losgooien, en dat zag er zo uit:

Fotografie: Tournoi International Féminin U19 (Facebook)

Het bericht CTO Amsterdam Talent Team scoort goed in Frankrijk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *