Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Het zou meer moeten gaan om gelijke kansen’

‘Het was een groot genoegen om kennis te maken met een wereld waar ik tot dan toe geen weet van had,’ schrijft Sander Donkers in Vrij Nederland. In aanloop naar het EK wordt het vrouwenvoetbal met maar liefst twaalf pagina’s belicht. Donkers gaat op zoek naar antwoorden op vragen zoals ‘waar komen al die voetballende meisjes toch vandaan?’ en ‘betekent de enorme aanwas ook dat het vrouwenvoetbal inmiddels serieus genomen wordt als topsport?’

Onder de kop ‘Blonde Paardenstaartjes’ valt te lezen dat zeven jaar na het vertrek van Vera Pauw de meningen verdeeld zijn over de vraag hoe het Nederlandse vrouwenvoetbal ervoor staat. Als je kijkt naar de ledenaantallen, is er sprake van een doorslaand succes. Maar hoe denken anderen, zoals Daphne Koster, daarover? Dat lees je hier.

Het bericht ‘Het zou meer moeten gaan om gelijke kansen’ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *