Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VACATURE: FC Berghuizen zoekt een nieuwe hoofdtrainer

FC Berghuizen is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor haar vrouwenafdeling. De Oldenzaals club neemt volgend seizoen deel met 3 senioren en 14 junioren teams aan de competitie. VR1 komt uit in de zondag landelijke 1e klasse C. De vrouwenafdeling van FC Berghuizen telt momenteel circa 200 spelende leden.

FC Berghuizen is op zoek naar een enthousiaste train(st)er die de uitdaging aan wil gaan om de talentvolle jonge selectie verder te helpen in hun ontwikkeling. Belangstellenden kunnen zich melden bij bestuurslid J.W. Olde Kalter, bereikbaar via jw.oldekalter@planet.nl.

Het bericht VACATURE: FC Berghuizen zoekt een nieuwe hoofdtrainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACATURE: FC Berghuizen zoekt een nieuwe hoofdtrainer

FC Berghuizen is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor haar vrouwenafdeling. De Oldenzaals club neemt volgend seizoen deel met 3 senioren en 14 junioren teams aan de competitie. VR1 komt uit in de zondag landelijke 1e klasse C. De vrouwenafdeling van FC Berghuizen telt momenteel circa 200 spelende leden.

FC Berghuizen is op zoek naar een enthousiaste train(st)er die de uitdaging aan wil gaan om de talentvolle jonge selectie verder te helpen in hun ontwikkeling. Belangstellenden kunnen zich melden bij bestuurslid J.W. Olde Kalter, bereikbaar via jw.oldekalter@planet.nl.

Het bericht VACATURE: FC Berghuizen zoekt een nieuwe hoofdtrainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *