Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zeven speelsters CTO Amsterdam TT naar de Eredivisie

Het voetbalseizoen 2016-2017 zit erop. Voor het CTO Amsterdam Talent Team, het opleidingsprogramma van de KNVB en CTO Amsterdam, was het een erg succesvol en leerzaam jaar.

De goede prestaties van het talentenprogramma zijn ook opgevallen bij verschillende Eredivisie-clubs. Zo zullen er in totaal zeven speelsters van het CTO Amsterdam Talent Team uitstromen naar de Eredivisie, een geweldige score voor het opleidingsprogramma!

De speelsters die uitstromen naar de hoogste vrouwencompetitie van Nederland zijn keepster Lize Kop (Ajax), Kay-lee de Sanders (Ajax), Ashleigh Weerden (FC Twente), Fenna Kalma (sc Heerenveen), Jamie Altelaar (vv Alkmaar), Daphne Nierop (vv Alkmaar) en Silvie van der Plas (vv Alkmaar). “De speelsters die uitstromen hebben in ons programma drie jaar lang gewerkt aan hun individuele ontwikkeling. De progressie die zij hebben getoond is geweldig,” aldus Maria van Kortenhof, hoofcoach van het CTO Amsterdam Talent Team.

“Het is voor hen nu van belang om te gaan oogsten. Hopelijk gaan zij bijdragen aan het verhogen van het algemene niveau van het Nederlandse vrouwenvoetbal. Wij wensen hen daar ontzettend veel succes bij.”

Ook Charles Urbanus, Algemeen Manager bij CTO Amsterdam, is verheugd over dit nieuws: “De felicitaties en complimenten gaan natuurlijk vooral uit naar de speelsters zelf. Zij hebben deze unieke kans de afgelopen jaren aangegrepen en geweldige progressie geboekt. Zij hadden dit echter niet kunnen doen zonder een goede staf en de deskundige begeleiding van onze specialisten. Hen wil ik dus ook complimenteren met het werk dat ze iedere dag weer leveren waarmee ze bijdragen aan de ambities van onze sporters.”

Tegenover de uitstroom van deze speelsters, staat de instroom van tien nieuwe, jonge en enthousiaste voetbaltalenten. In de komende weken zullen wij de instromers voorstellen aan het grote publiek via de communicatiekanalen van het CTO Amsterdam Talent Team. Voor nu wensen wij alle voetbalsters van het CTO Amsterdam Talent Team een hele fijne vakantie toe. Op 14 augustus zal het voetbalseizoen 201718 voor hen aanvangen.

Het bericht Zeven speelsters CTO Amsterdam TT naar de Eredivisie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *