Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Oranje-international staat voor overstap naar Spaanse competitie’

De kans is aanwezig dat Lieke Martens volgend seizoen niet meer in het shirt van FC Rosengård speelt. Volgens de Zweedse krant Sydsvenskan gaat de 24-jarige aanvalster deze zomer de overstap maken naar FC Barcelona. De Nederlandse international moet de derde aanwinst van de Spaanse club worden. Eerder trokken Elise Bussaglia (VfL Wolfsburg) en Natasa Andonova (Paris Saint-Germain) ook al naar Barcelona.

Fotograaf: Nienke van der Tak 

Het bericht ‘Oranje-international staat voor overstap naar Spaanse competitie’ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *