Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

PEC Zwolle oefent tegen Standard Luik

De activiteiten staan bij OJC ROSMALEN de komende weken even op een laag pitje, maar op zaterdag 22 juli zal er op sportpark De Groote Wielen wel voetbal te zien zijn op hoog niveau. In de aanloop naar het nieuwe eredivisieseizoen wordt er dan bij ons een oefenwedstrijd gespeeld tussen Standard Luik en PEC Zwolle.

De aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur en de toegang is geheel gratis.

De organisatie verwacht veel meisjes en vrouwen uit Rosmalen en omstreken om van dichtbij mee te maken wat deze voetbalvrouwen presteren. Uiteraard zijn ook de jongens en mannen van harte welkom. Een leuk vakantie-uitje op vertrouwde (voetbal)grond!

Het bericht PEC Zwolle oefent tegen Standard Luik verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *