Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Excelsior oefent op 12 augustus tegen Svelta Melsele

De kersverse Eredivisioniste Excelsior Barendrecht zal op zaterdag 12 augustus 2017 een oefenwedstrijd spelen in en tegen de Belgische 1e Nationaal ploeg Svelta Melsele. Het team wordt getraind door de Nederlander Karim Didi.

Deze ambitieuze ploeg uit het Oost-Vlaamse Melsele (bij Beveren) speelt dit seizoen na een kampioenschap in de 2e nationale op het 1 na hoogste niveau van Belgiƫ. Komend seizoen heeft de ploeg zich o.a. versterkt met 2 Nederlandse talentvolle speelsters die tot aan komend seizoen uitkwamen in de Nederlandse competities.

Allereerst Gite Deckers (links op de foto), 15 jaar. Deze sterke verdedigster speelde in Nederland bij v.v. Steenbergen in de C1 tussen de jongens in de hoofdklasse.Tevens speelt zij al een aantal jaren in diverse KNVB teams van Zuid-Nederland. Ook doelvrouw Lisa van der Mijle (rechts op de foto) maakt de overstap van de Nederlandse velden naar de Belgische. Deze ook 15 jarige keepster heeft de laatste 1,5 seizoenen bij de dames van v.v. Vivoo het doel verdedigd met als hoogtepunt het kampioenschap in de 3e klasse. Ook Lisa speelt al een aantal jaren bij de KNVB in diverse selectieteams Zuid-Nederland.

Het bericht Excelsior oefent op 12 augustus tegen Svelta Melsele verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *