Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Heb je geen kaartje voor de uitverkochte wedstrijd tegen Noorwegen?

Ze kunnen natuurlijk niet ontbreken nu het EK Vrouwen in eigen land plaatsvindt; het inmiddels traditionele Oranjeplein en de daaropvolgende Oranjeparade. Hoewel traditioneel? Bij het Nederlands elftal is het misschien een vertrouwd gezicht, maar bij de Oranjevrouwen is het nog nooit vertoond. Daar komt nu verandering in.

Op zondag 16 juli vindt op de Neude, voorafgaand aan de eerste EK-wedstrijd tussen de Oranjevrouwen en Noorwegen, het allereerste Oranjeplein bij een vrouwenwedstrijd ooit plaats. We maken er van 12.00 tot 15.00 uur een mooi feest van voor alle Oranjesupporters, van jong tot oud.

Heb je geen kaartje voor de uitverkochte wedstrijd? Kijk dan op de Neude!

Oranjeparade

Om 15.00 uur gaan we met z’n allen lopend naar het stadion in een echte Oranjeparade, natuurlijk voorafgegaan door dé Oranjebus! Heb je geen kaartje voor de uitverkochte wedstrijd? Geen probleem! Dan kun je op de Neude de wedstrijd kijken op een reusachtig groot scherm.

Oranje-captain Mandy van den Berg en topschutter Vivianne Miedema hoorden het nieuws in het programma RTL Late Night van Humberto Tan. “Dit is heel gaaf”, reageerde Van den Berg. “Dat de wedstrijden een maand van tevoren zijn uitverkocht, is te gek en als je dit dan op de been kunt krijgen, dan kan het feest alleen maar ontzettend groot worden.”

Meer informatie

Meer informatie over het precieze programma van het Oranjeplein volgt snel. Check daarvoor de Facebook-pagina van het evenement.

Het bericht Heb je geen kaartje voor de uitverkochte wedstrijd tegen Noorwegen? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *