Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje O16 onderweg naar Finland

De selectie van Oranje O16 is woensdag vertrokken naar Oulu, voor de Nordic Cup 2017. De speelsters en staf stapten op Amsterdam Schiphol aan boord richting Finland. KNVB-coach Jessica Torny neemt in totaal 18 speelsters mee naar het toernooi. De volledige selectie vind je hier.

In Finland zal Oranje O16 in ieder geval tegen Duitsland (30 juni), Denemarken (2 juli) en Noorwegen (4 juli) in actie komen. De nummers 1 van beide poules spelen de finale, de nummers 2 voor de 3/4 plaats etc. Deze wedstrijden worden op 6 juli gespeeld. De terugreis staat gepland op 7 juli.

Het bericht Oranje O16 onderweg naar Finland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *