Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Staat Jackie Groenen binnenkort op het podium?

Ook deze keer nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze wekelijks terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse én internationale speelsters af om jullie de leukste foto’s en video’s te laten zien. Dit keer onder andere met Shanice van de Sanden en Vivianne Miedema.

Claudia van den Heiligenberg schommelt het kind in zichzelf naar boven

Laten we eerlijk zijn: stiekem worden we nooit echt helemaal volwassen. Iets dat Claudia van den Heiligenberg, speelster van USV Jena, kan beamen. Samen met haar vriendin, de Tsjechische Lucie Voňková, waant ze zich weer even kind door heel hoog te schommelen. Zouden ze er ook, net als vroeger, vanaf zijn gesprongen?

Never grow up

Een bericht gedeeld door claussie85 (@claussie85) op

Uh.. Jasmine wat heb je met Sydney Leroux gedaan?

Even deed Dom Dwyer ons met de ogen knipperen, maar al snel werd duidelijk dat het om een verkleedpartijtje ging. De man van Sydney Leroux had zich voor hun zoontje Cassius verkleedt. Wat een lieve papa! Leuk detail, het voetballende koppel komt beide uit voor FC Kansas City.

Father of the year.

Een bericht gedeeld door Sydney Leroux Dwyer (@sydneyleroux) op

De OranjeLeeuwinnen zitten goed in de reservekeepsters

Nadat eerder Siri Worm al solliciteerde naar de functie van sluitpost doet nu ook Shanice van de Sanden een gooi naar de nummer 1-positie. De skills van de aanvalster hebben we nog niet goed kunnen beoordelen, maar duidelijk is dat ze het samen met Daniëlle van de Donk naar haar zin had.

Enjoy and love everything you do! Cause you might end up like this after a training

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

Luister naar de captain: “Niet lullen, maar brullen!”

Op 14 juli vindt het grote EK kick-off feest plaats in Studio/K te Amsterdam. Hét moment om onze OranjeLeeuwinnen een extra boost te geven richting de openingswedstrijd die op 16 juli plaatsvindt. Speciaal voor het EK heeft Liona ‘EK Brul-shirts’ ontworpen. Heb jij ‘m al?


Konijnen schieten met Vivianne Miedema, Shanice van de Sanden en Kicky

Iemand al medelijden met het konijn? Wij wel.. want als je twee scherpschutters op je laat schieten, dan kom je er niet zonder kleerscheuren vanaf. Het item is binnenkort te zien bij Avrotros Zappsport.

Konijnen knallen ⚽️ #zappsport @svandesanden

Een bericht gedeeld door Vivianne Miedema (@viviannemiedema) op

Jackie Groenen on tour, binnenkort op een podium bij jou in de buurt!

Ze deed op hoog niveau aan judo, is profvoetbalster, mag haar land vertegenwoordigen op het EK én kan ook nog eens een aardig moppie zingen! Is er iets dat Jackie Groenen niet kan? Ons juryoordeel is duidelijk: door naar de volgende ronde!

Beetje pingelen met @jenzel07 ♥ my frienddddd is sooooo talented #sosick #homewithjen

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Deze lieve lobbes chillt met little big friend Daniëlle van de Donk

Of is het toch andersom? 😉 Het levert in ieder geval een mooi plaatje op. En spot ook het tijdschrift dat de speelster van Arsenal leest, een beetje extra kennis is nooit verkeerd. Staat je goed, Daniëlle!

Chilling with my little big friend before I head back for national duties! Don’t judge me on the magazine

Een bericht gedeeld door Daniëlle van de Donk (@daniellevddonk) op

Orlando Pride geeft housewarming voor superster Alex Morgan

Na het winnen van de landstitel en de Champions League keerde Alex weer terug naar de Verenigde Staten. Haar club, Orlando Pride, onthaalde haar als de superster die ze is. En iedereen mag weten dat hun nummer 13 weer op het veld te bewonderen is.

Coming to a pitch near you… get your tickets at the link in our bio. #FilledWithPride

Een bericht gedeeld door Orlando Pride (@orlpride) op

Het bericht Social Talk – Staat Jackie Groenen binnenkort op het podium? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *