Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Van der Zee: “We willen laten zien dat we trots op ze zijn”

Nog twee weken en dan begint het EK Vrouwen. Zondag 16 juli trappen de OranjeLeeuwinnen in Utrecht het toernooi af tegen Noorwegen. Nederland maakt zich op voor een voetbalfeest en de KNVB wil dat vieren met de vrouwelijke leden. Liefst 20.000 kaartjes geven we weg aan onze voetballende meisjes en vrouwen. “Een cadeautje, omdat we willen laten zien dat we trots op ze zijn”, zegt Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal.

We willen laten zien dat we trots op ze zijn

Het vrouwenvoetbal is de groeibriljant van de KNVB met inmiddels ruim 150.000 actieve leden. “Vrouwenvoetbal is de snelst groeiende sport van ons land. Aan de vooravond van het EK willen we dat benadrukken en geven we onze vrouwen de kans een wedstrijd te gaan bekijken”, vertelt Van der Zee. Het EK wordt in zeven Nederlandse steden gespeeld, van de openingswedstrijd in Utrecht tot de finale in Enschede.

 

Lees hier verder hoe je die kaarten kunt krijgen!

Het bericht Van der Zee: “We willen laten zien dat we trots op ze zijn” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *