Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VV Alkmaar Meiden Voetbal Academie actief in Rusland

Namens de VV Alkmaar Meiden Voetbal Academie zijn Emmeke Henschen en Ires Tania actief in Rusland. In aanloop naar het F4F-toernooi wordt er in Sint-Peterburg intensief getraind voor #Football4Friendship. Aan dit toernooi doen 64 nationaliteiten van 5 continenten mee. Henschen is de coach van ‘het dreamteam’ bestaande uit een Japanner, Vietnamees, Amerikaanse, Fin, Noor, Roemeen, Serviër en Uzbeek. Ires Tania voetbalt samen met talenten uit Rusland, Uruguay, Ghana, Macedonië, Bangladesh, Irak, Tajikistan en Kyrgyzistan.

Het bericht VV Alkmaar Meiden Voetbal Academie actief in Rusland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *