Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Broer Van de Sanden weet: “Haar lippenstift is het belangrijkste”

De OranjeLeeuwinnen verzamelden zich vandaag weer in Zeist ter voorbereiding op het EK dat over precies twee weken van start gaat. OnsOranje interviewde meerdere speelsters en familieleden in aanloop naar de openingswedstrijd op 16 juli tegen Noorwegen.

Op de vraag waaraan de broer van Shanice van de Sanden, Deswin, merkt dat er een belangrijk toernooi aan komt noemt hij de houding van zijn zusje. ‘Ik merk aan haar doen en laten dat het EK nadert, we hebben er echt zin in.’ De man die een hele straat in Utrecht versierde voor zijn zusje en haar teamgenoten zou overigens zo de koffers van de aanvalster kunnen inpakken. “Wat zeker niet mag ontbreken zijn haar make-up en lippenstift. Dat is het belangrijkste. Haar voetbalschoenen vergeet ze zeker ook niet.”

Om de voetballende ster van de familie een hart onder de riem te steken is er ook nog iets speciaals gedaan. “We hebben een leuke kaart geschreven met de familie en dat geeft haar straks weer wat power om het EK te spelen.”

Het bericht Broer Van de Sanden weet: “Haar lippenstift is het belangrijkste” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *