Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Groenen blij met complete groep: “Het gaat beginnen”

De OranjeLeeuwinnen verzamelden zich vandaag weer in Zeist ter voorbereiding op het EK dat over precies twee weken van start gaat. OnsOranje interviewde meerdere speelsters en familieleden in aanloop naar de openingswedstrijd op 16 juli tegen Noorwegen.

Bij Jackie Groenen neemt de Oranjekoorts inmiddels serieuze vormen aan. “Het begint nu wel echt te komen. Iedereen heeft er zin in en we zijn nu met zijn allen bij elkaar, want Lieke is er ook bij.” Toen ze gister nog een dag thuis was werd er uitgebreid afscheid genomen. “Heel de familie kwam op bezoek en toen hebben we een soort van afscheidsdiner gedaan.” Waar de middenveldster uitgebreid afscheid kon nemen van familie, was dat voor Lieke Martens iets anders. “Ik heb mijn ouders pas net gezien, ze hebben me opgehaald van het vliegveld. Maar we gaan zo met zijn allen lunchen.”

Met volle koffers kwamen beide Leeuwinnen aan, maar wat zit er nu toch allemaal in? Ondanks dat die van Groenen vrij leeg is, zijn de belangrijkste items wel gepakt. “Voetbalschoenen en scheenbeschermers en een paar spulletjes voor in de kamer.” Met de complete groep bij elkaar is het aftellen begonnen. “We hebben hartstikke veel zin in het EK. Het gaat beginnen.”

 

Het bericht Groenen blij met complete groep: “Het gaat beginnen” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *