Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Van Lunteren slaapt tijdens EK in versierde kamer

De OranjeLeeuwinnen verzamelden zich vandaag weer in Zeist ter voorbereiding op het EK dat over precies twee weken van start gaat. OnsOranje interviewde meerdere speelsters en familieleden in aanloop naar de openingswedstrijd op 16 juli tegen Noorwegen.

Desiree van Lunteren en Sherida Spitse kwamen samen aan en gaven een kijkje achter de schermen door te vertellen wat er zoal in hun koffer zit. “Voetbalschoenen, scheenbeschermers en sport BH’s, dat is wel handig”, merkt Spitse lachend op. Van Lunteren vult aan: “Ook spelletjes en we hebben wat dingetjes om de kamer te versieren.” Wat mogen we dan verwachten van zo’n versierde slaapplaats? “Vlaggetjes, ballonnetjes, shirts, lintjes. Het wordt een heel groot feest op mijn kamer.”

Het bericht Van Lunteren slaapt tijdens EK in versierde kamer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *