Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Manon Melis werkt mee aan een masterclass

Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van een groot, internationaal (sport)evenement? Hoe ziet de periode eruit van bid tot aan toernooi en welke partijen komen hier allemaal bij kijken? Hoe haal je het toernooi binnen en wat zijn de grootste uitdagingen? En wanneer kun je spreken van een geslaagd en succesvol evenement?

Tijdens deze masterclass zal Tobias Kuyvenhoven, projectleider van UEFA Women’s Euro 2017 (WEURO 2017), samen met ex-international Manon Melis, jullie meenemen in het verhaal van het grootste EK ooit in Nederland. Je kunt je hier inschrijven.

 

 

 

Fotografie: Jonas Bloemen

Het bericht Manon Melis werkt mee aan een masterclass verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *