Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Saestum met elf nieuwe aanwinsten het nieuwe seizoen in

De vrouwenselectie van Saestum (Topklasse A) gaat het nieuwe seizoen in met elf nieuwe aanwinsten.

Keepster Denise van Luijn pakt na een tussenjaar de handschoenen weer op en ook Dante Wammes begint weer. Christy Willigenburg, Danique van Ginkel (beiden Valleivogels), Sara Vijfhuizen (DOSC Anniek Smulders (Sporting’70), Juliette Reitsma (Nooit Gedacht), Anissa Ifrassan (Oranje Nassau¬) en Sara Vijfhuizen (DOSC) maken de overstap naar Saestum en Lynn de Bruijn, Ivana van Walsteijn en Tessa van Schuppen maken vanuit de jeugd de stap naar de selectie. Saestum volgt hiermee de ingeslagen weg met veel jonge talenten uit eigen opleiding en uit de regio.

Tegenover de elf aanwinsten staat het vertrek van vier speelsters: Selena Babb gaat naar Excelsior/Barendrecht, Fenna Maarse en Melanie van Walsteijn kiezen voor een avontuur in Amerika en Nitsa Liberakakis stopt in verband met blessures.

Gehele selectie:

Denise van Luijn, Naomi Linssen, Feline Baas, Sascha van Zelst, Joniek Bonnes, Christy Willigenburg, Lynn de Bruijn, Ivana van Walsteijn, Inge van As, Clara van Ardenne, Anniek Smulders, Sara Vijfhuizen, Linde Veefkind, Linda Innemee, Pascalle Doorn, Anissa Ifrassan, Tjitske Huizenga, Danique van Ginkel, Lisanne Hogeveen, Moisa Verkuijl, Lisa Zwaan, Marijn Nijland, Myrthe Koopman, Pomme van Teeffelen, Simone van de Weerd, Tessa van Schuppen, Julliette Reitsma, Anne Maguire, Carlijn Hartsema, Djaylani Pelamonia, Jolet Lommen, Laura Klok, Shemaine Verkleij, Suzanne Tullemans, Veronique Ziellemans en Dante Wammes.

De begeleiding bestaat uit:

Janneke Bijl (hoofdtrainer), Mirella Jansen (hoofdtrainer VR2), Gillanne Louwaars & Ben van Zelst (beiden assistent-trainers), Ralph Houten (keeperstrainer), Cees van de Burgt (materiaalman), Marcel Fiselier (wedstrijdzaken), John Borgman, Anne-Fleur Prak en Bert Pieters (allen medische staf), Marten Wolff (coördinator) en Lex van de Burgt (assistent-scheidsrechter)

Bijschrift foto v.l.n.r.: Anniek Smulders, Danique van Ginkel, Anissa Ifrassan, Christy Willigenburg, Sara Vijfhuizen en Lynn de Bruijn.

Het bericht Saestum met elf nieuwe aanwinsten het nieuwe seizoen in verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *