Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Van Der Gragt: “Wij zullen er staan op 16 juli”

Wat Stefanie van der Gragt betreft kan het EK in eigen land niet snel genoeg beginnen. “Gisteren was onze laatste vrije dag, die heb ik doorgebracht met familie en vrienden” vertelde de verdedigster na afloop van de fotosessie in Zeist. Samen met haar kamergenoot Desiree van Lunteren heeft Van Der Gragt haar hotelkamer alvast in feeststemming gebracht: “We hebben onze kamer maar meteen omgetoverd tot de gezelligste van het hotel. Er hangen slingers, vlaggen en ballonnen, wij zijn er klaar voor”.

Klaar zijn voor het EK, het was niet vanzelfsprekend voor Van Der Gragt die de afgelopen maand kampte met een blessure. Inmiddels is de kersverse Ajacied weer vrijwel volledig hersteld en dat betekend dat de concurrentiestrijd kan gaan beginnen. “Concurrentie is alleen maar goed voor een team, daar gaat iedereen beter van presteren. Ik ben blij dat ik weer ben aangesloten en zal er alles aan gaan doen om een plekje bij de eerste elf speelsters te bemachtigen”.

De afgelopen periode was een drukke voor Van Der Gragt. Terwijl ze hard aan het werk was om te herstellen van haar blessure en ze zich voorbereidde op het EK maakte ze ook nog eens een transfer. Na het EK ruilt de 24-jarige international Bayern München in voor Ajax. “Het is gelukkig allemaal op tijd rondgekomen met Ajax. Dat geeft mij nu een stukje rust waardoor ik mij optimaal kan focussen op het EK. Ik ga nog geen voorspelling doen over de afloop van het toernooi, maar ik verzeker je dat wij er zullen staan op 16 juli”.

Het bericht Van Der Gragt: “Wij zullen er staan op 16 juli” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *