Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Daphne Koster vanavond te gast bij Jinek

Daphne Koster en Iris Koppe strijden voor meer aandacht voor vrouwenvoetbal.

Daphne Koster is een icoon in de Nederlandse voetbalwereld. Na een lange carrière bij onder andere Ajax én Oranje nam ze afgelopen mei afscheid als voetballer. Maar haar strijd binnen het voetbal is allerminst voorbij: ze wil meer aandacht voor vrouwenvoetbal.

Schrijver Iris Koppe wilde als kind voetballer worden en was gefascineerd door Daphne Koster. Ze schreef er een boek over wat morgen uitkomt. Ook hierin de vraag welke strijd er geleverd moet worden binnen het vrouwenvoetbal. Vanavond vertellen ze er samen over bij Jinek.

Fotografie en tekst: Evajinek.kro-ncrv.nl

Het bericht Daphne Koster vanavond te gast bij Jinek verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *