Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nederlandse politievrouwen nemen deel aan Worldcup in eigen land

Van 11 tot en met 15 januari 2018, wordt het eerste wereldbeker toernooi voor overheidsteams georganiseerd. Dit grootse evenement wordt gehouden op het terrein van het Marveld Bungalow Resort in Groenlo (Gelderland).

Na het ietwat ‘teleurstellende’ resultaat op het EK politieteams in Praag, willen de politiedames tijdens deze World Cup een beter resultaat neerzetten. In de aanloop naar dit toernooi, spelen zij daarom nog een aantal oefenwedstrijden om zo optimaal voorbereid aan het toernooi te kunnen beginnen.

Het bericht Nederlandse politievrouwen nemen deel aan Worldcup in eigen land verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *