Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vogue met special over Nike fotografieproject

In het kader van het EK Vrouwenvoetbal dat deze zomer van 16 juli tot 6 augustus plaatsvindt heeft Nike een nieuw fotografieproject gestart, genaamd GAME ON. In de serie, geschoten door de Schotse fotografe Jane Stockdale, staat het Nederlandse vrouwenvoetbal centraal en wordt er gekeken naar verschillende groepen vrouwen in Nederland – van verschillende leeftijden, niveaus en afkomsten – en hun relatie met de sport. Jane geeft dit in een documentaire serie weer.

Kijk hier voor de volledige gallery.

Het bericht Vogue met special over Nike fotografieproject verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *