Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bondscoach van België stuurt Missipo naar huis

Kassandra Missipo gaat niet naar het EK in Nederland. De bondscoach van België, Ives Serneels, maakte woensdag via Twitter bekend dat de 19-jarige middenveldster uit de selectie van de Red Flames is gezet. Missipo zou naar huis zijn gestuurd om disciplinaire redenen.

Toch heeft deze kwestie een merkwaardig staartje gekregen. KAA Gent, de club van Missipo, heeft namelijk met verbazing gereageerd op het nieuws. Missipo zou naar huis zijn gestuurd omdat ze tijdens de Keizer Karel voetbalCup in Gent in een tent geslapen zou hebben.

“Onze club werd in eerste instantie niet officieel door de KBVB of de Bondcoach op de hoogte gebracht van dit gegeven, maar moest het bericht via de sociale media ontvangen. We kunnen begrijpen dat het slapen in een tent een paar weken voor het Europees Kampioenschap verre van ideaal is. We zijn echter erg verrast om vast te stellen dat het slapen in een tent aanleiding geeft tot zulk een commotie en de doorslag is voor een dergelijk ingrijpende en drastische beslissing,” aldus het bestuur van KAA Gent Ladies.

Lees hier de volledige reactie.

Het bericht Bondscoach van België stuurt Missipo naar huis verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *