Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

GEZOCHT: Speelsters die de selectie van svv Scheveningen komen versterken

Svv Scheveningen VR1 is op zoek naar sportieve en gezellige meiden die graag de selectie zouden willen versterken. Het elftal uit Scheveningen is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de 3e klasse. Denk jij over de capaciteiten te beschikken om aan te kunnen sluiten? Kom dan een keertje kijken of neem contact op met onze trainer Mario Taal, 06-29511399. De trainingen zullen plaatsvinden op dinsdag en donderdag, terwijl de wedstrijden op zaterdag worden afgewerkt.

Het bericht GEZOCHT: Speelsters die de selectie van svv Scheveningen komen versterken verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *