Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

EK Talk | OranjeLeeuwinnen opgesloten in photobooth

De komende weken wordt tijdens het Europees Kampioenschap onze bekende rubriek Social Talk omgetoverd tot EK Talk. Meerdere keren per week speuren we de Instagram accounts van alle deelnemende speelsters af om jullie de leukste foto’s en video’s te laten zien. In deze eerste editie van EK Talk staan uiteraard de OranjeLeeuwinnen centraal.

Prachtig eerbetoon van Mandy van den Berg voor Sylvia Nooij

De voetbalwereld werd afgelopen weekend opgeschrikt door het plotseling overlijden van oud-international Sylvia Nooij. Captain van Oranje, Mandy van den Berg, speelde samen met Sylvia bij ADO Den Haag en in het Nederlands elftal. Op haar pagina eert ze haar vriendin met een foto en prachtige woorden.

Vanuit het hart van het vrouwenvoetbal is het verzoek ontstaan om Sylvia tijdens de openingswedstrijd gedurende de 32e minuut te eren. Lees meer over deze oproep op onze Facebook-pagina.

Diep en diep geraakt door het afschuwelijke bericht dat jij er niet meer bent. Jarenlang samen op het veld, samen in de kleedkamer, samen in het hart van de defensie voor ons cluppie ADO, maar ook daarbuiten, de vakanties, de weekendjes weg en als uiteindelijke kers op de taart, samen in de verdediging van Oranje. Ongeloof, verbijstering en verdriet zijn de woorden die dit voor mij beschrijven. Wat een klap. Bedankt voor de mooie jaren en bijzondere momenten, maar vooral voor de eeuwig blijvende herinneringen. Lieve familie en vrienden van Syl, heel erg veel sterkte met dit onbeschrijfelijk grote gemis van jullie kanjer. Lieve Syl, als laatste zou ik je willen bedanken voor je vriendschap en alles wat we samen hebben mee gemaakt. Wat was je trots en ook keek je uit naar ONS EK. Ik zal er staan Syl, ook voor jou, en dat zal ik verdomme doen met alles wat ik in me heb! Dankjewel, voor de tijd buiten de lijnen en onze tijd bij ADO, zoals onze Alex prachtig omschreef, jouw club, mijn club, onze club!

Een bericht gedeeld door Mandy van den Berg (@mandyvdberg4) op

 

Stefanie pakt extra setje oefeningen mee

Die bovenbenen en biceps kunnen nooit sterk genoeg zijn, moet Stefanie van der Gragt hebben gedacht. Alleen, wat doe je als de fitnessruimte net iets te ver weg is? Dan lift je gewoon Desiree van Lunteren!

Nog 5 dagen! ⚽️ #oranjeleeuwinnen #ONSEK #weuro2017

Een bericht gedeeld door Stefanie Van Der Gragt (@svandergragt) op

De verdediging oefent alvast haar afleidingsmanoeuvres

Tijdens het NIKE-event in Amsterdam stond er een photobooth klaar voor alle aanwezigen, maar het hokje van één bij één was vooral erg in trek bij de speelsters van Oranje. Stefanie van der Gragt oefent hier alvast haar ‘gekke bekken’. Als ze dat straks op het veld doet, dan zijn we ervan overtuigd dat menig tegenstandster is afgeleid 😉

Wat een ongelooflijke top dag!! #oranjeleeuwinnen #teamnike

Een bericht gedeeld door Desiree van Lunteren (@dvlunteren) op

Nog even over die photobooth..

Ook Lineth Beerensteyn, Anouk Dekker, Renate Jansen en Kelly Zeeman oefenen alvast op hun meest afleidende poses. Je mag hopen dat je deze vier ’s nachts niet in een donker steegje tegenkomt..

📸

Een bericht gedeeld door Anouk Dekker (@anoukdekker86) op

Daniëlle is groot fan van onze huisfotograaf Nienke

Er is maar één fotograaf die zulke kiekjes als deze hieronder kan vastleggen en dat is onze eigen Nienke van der Tak. Haar talent is ook Daniëlle van de Donk opgevallen, want die maakte een screenshot van een fantastische foto van haar en Dominique Janssen na afloop van de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Wales.

Cheeky screenshot @nienkevdtak but thanks for the pic After the game with my kiddo @dominiquejanssennl #oranjeleeuwinnen #weuro2017 #wales

Een bericht gedeeld door Daniëlle van de Donk (@daniellevddonk) op

Wie als eerste bij Foppe is!

Vivianne Miedema en Sherida Spitse gaan tijdens de training het sprintduel aan. Gezien de gezichtsuitdrukking van Vivianne Miedema gokken wij dat zij degene is die een metertje voorsprong pakte toen ze naar Sherida gilde: “Wie als eerste bij Foppe is!”

Daar gaan we weer! #trainen #oranjeleeuwinnen

Een bericht gedeeld door Sherida Spitse (@sheridas8) op

“Nederlands elftal heeft overschot aan keepsters”

Na Siri Worm en Shanice van de Sanden heeft Vivianne Miedema ook maar eens de (stoute) handschoenen aangetrokken. Haar lengte heeft ze in ieder geval mee.. De OranjeLeeuwinnen spelen tijdens het EK met vliegende keep!

more days #weuro2017 ⚽️

Een bericht gedeeld door Vivianne Miedema (@viviannemiedema) op

Zegt een verdedigster tegen een aanvalster..

Als je zelfs één van de grootste grappenmakers van het team kan laten lachen, dan heb je serieuze skills. We zijn erg benieuwd naar wat Anouk Dekker te zeggen had om haar teamgenootje Shanice van de Sanden zo aan het lachen te maken.

This woman knows how to make me laugh.. Bless her READY for tomorrow. ⚽️#oranjeleeuwinnen #oefeninterland

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

Het bericht EK Talk | OranjeLeeuwinnen opgesloten in photobooth verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *