Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Martens maakt droomtransfer naar FC Barcelona’

De transfer van Lieke Martens naar FC Barcelona is beklonken, meldt de Telegraaf . Na twee seizoenen in Malmö te hebben gespeeld, verkast de 24-jarige international naar Barcelona. Martens komt over van FC Rosengård en tekent een contract voor drie jaar.

Haar zaakwaarnemer Tim Vrouwe bevestigt tegenover de eerdergenoemde krant dat Martens de best betaalde speelster wordt binnen de selectie van Fran Sánchez en dat er met de overgang een historisch hoog transferbedrag is gemoeid. De transfer hing overigens al enkele dagen in de lucht.

Vorige week gaf de behendige vleugelaanvalster desgevraagd aan dat FC Barcelona interesse had getoond. Vlak voor de start van het EK is de transfer dan ook daadwerkelijk afgerond.

 

Het bericht ‘Martens maakt droomtransfer naar FC Barcelona’ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *