Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oud international Mildred Baal trainster bij Breda Girlz United

Oud international Mildred Baal trainster bij meidenacademie Breda Girlz United en kan niet wachten om te starten! Mildred Baal debuteerde op 22 september 1990, in de met 9-0 gewonnen wedstrijd, in het Nederlands dames voetbalelftal tegen Noord-Ierland. De laatste wedstrijd speelde ze op 19 maart 1992. Tijdens het WEURO voetbalfestival bij WDS’19 is het eerste contact geweest tussen Mildred en Breda Girlz United. Zij hielp de KNVB mee als vrijwilligster met het organiseren van dit voetbalfestival.

Haar passie voor voetbal en met name het meisjesvoetbal is enorm. Ook haar ervaring als voetbalster en trainster heeft Breda Girlz United ervan overtuigd dat Mildred de juiste persoon is om trainingen te verzorgen bij de meidenacademie. Mildred Baal: “Prachtige samenwerking tussen drie Bredase voetbalclubs, verenigd in Breda Girlz United. Ik kan niet wachten om de training te verzorgen op zondagmorgen. Samen met de enthousiaste voetbalsters zullen we mooie zondagen beleven waarbij voetbalplezier en het verbeteren van voetbalkwaliteiten centraal staan.”

Proefclinics

De proefclinics zijn reeds gepland op 29, 30 en 31 augustus bij respectievelijk Groen Wit, WDS’19 en UVV’40. Deze clinics waren binnen 3 dagen in zijn geheel vol en dus een enorm succes. Ze worden verzorgd en gegeven door Ognjen Peric van voetbalschool Voetbal met Passie en natuurlijk door Mildred Baal.

Vacatures

Meidenacademie Breda Girlz United zoekt nog twee trainers voor op zondagochtend. Dus wil jij training geven aan een groep enthousiaste en ambitieuze meiden en denk jij deze meiden beter te kunnen maken meld je dan aan via bredagirlzunited@gmail.com. Je krijgt een onkostenvergoeding en mag samenwerken met oud international Mildred Baal.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze meidenacademie neem dan contact op met Maries Geerssen (Groen Wit), Henk Schuiling (UVV’40) of Jurgen van Poorten (WDS’19). Ze zijn te bereiken via de vereniging of je kunt een mail sturen naar bredagirlzunited@gmail.com.

Het bericht Oud international Mildred Baal trainster bij Breda Girlz United verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *