Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Er zijn nog kaarten voor Nederland – Denemarken!

Jij kunt er nog bij zijn! Voor de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Denemarken zijn er extra kaarten beschikbaar gekomen! Klik hier: om naar de ticketshop te gaan om kaarten voor de wedstrijd Nederland – Denemarken op Het Kasteel in Rotterdam te bestellen. Deze wedstrijd wordt op donderdag 20 juli gespeeld om 20.45 uur.

Het bericht Er zijn nog kaarten voor Nederland – Denemarken! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog kaarten voor Nederland – Denemarken!

Jij kunt er nog bij zijn! Voor de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Denemarken zijn er extra kaarten beschikbaar gekomen! Klik hier: om naar de ticketshop te gaan om kaarten voor de wedstrijd Nederland – Denemarken op Het Kasteel in Rotterdam te bestellen. Deze wedstrijd wordt op donderdag 20 juli gespeeld om 20.45 uur.

Het bericht Er zijn nog kaarten voor Nederland – Denemarken! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *