Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

GEZOCHT: jij de nieuwe vrouwelijke voetbalcommentator?

Voor het eerst in de historie vindt in Nederland het EK Vrouwenvoetbal plaats. Zestien teams doen mee, onder wie onze Oranje Leeuwinnen. Bij een voetbaltoernooi voor vrouwen hoort natuurlijk een vrouwelijke sportcommentator. Maar waar is de Franka Snoeks en Jacqueline van Gelder? NPO Radio 1 daagt je uit en heeft speciaal voor dit EK een contest uitgeschreven voor De Beste Vrouwelijke Sportcommentator. Doe mee: spoor je vriendinnen, buurvrouw, klas-, team- en huisgenoten aan en win!

Waar moet een goede vrouwelijke commentator aan voldoen? De redactie van NPO Radio 1 vroegen zes bekende Nederlanders, die ‘iets’ met voetbal hebben en oud-Oranje Leeuwinnen voor de camera tips te geven. Niet perse nodig, maar misschien wel nuttig om die even te bekijken. Kijk hier verder.

Het bericht GEZOCHT: jij de nieuwe vrouwelijke voetbalcommentator? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *