Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente speelt een speciale oefenwedstrijd

FC Twente speelt vrijdag 21 juli haar eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Bundesligist MSV Duisburg is bij VV Reutum de tegenstander. Om 19.30 uur wordt er afgetrapt. De locatie is niet zomaar een locatie.

De allereerste kampioen in het bestaan van het Nederlandse vrouwenvoetbal is namelijk VV Reutum. In 1974 won het vrouwenteam als districtskampioen het toernooi om de landstitel. Hettie Olde Loohuis, oud-speelster en nu nog steeds betrokken bij de club, praat met Johnny de Mol over het bijzondere seizoen en de mooie ontwikkeling van het vrouwenvoetbal met nu als hoogtepunt het EK dat zondag van start gaat.

Het bericht FC Twente speelt een speciale oefenwedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *