Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Kom zondag naar de fanzone in Utrecht

In alle speelsteden van het EK Vrouwen worden de komende weken fanzones opgebouwd. De primeur gaat zondag naar Utrecht, waar de eerste zogeheten ‘WEURO Fanzone’ komt te staan.

De Neude in Utrecht wordt zondag – rondom de openingswedstrijd van het EK tussen de OranjeLeeuwinnen en Noorwegen – omgetoverd tot Oranje Fanzone, een initiatief voor supporters dat rondom wedstrijden van het Nederlands elftal al jaren bekend en geliefd is.

Alle Oranjefans worden opgeroepen vanaf 11.00 uur naar het plein Neude te komen, waar ze kunnen genieten van muziek. Er is onder andere een optreden van Wolter Kroes. Sascha Visser en Rocky zijn host van de Oranje Fanzone en naast Kroes treedt ook het zogeheten ‘Feestteam’ op.

Allerlei activiteiten

Daarnaast zijn er allerlei activiteiten. Zo kunnen kinderen meedoen aan het ING polesoccertoernooi, Speel je fit! is aanwezig, bij de bar van Coca-Cola kun je mooie prijzen winnen, is er een foto-actie van de AD/Persgroepen, enbij de stand van Continental krijg je een ‘oranje make-over’. Ook staat het schminkteam van kidsclub Jonge Leeuwen klaar voor alle jonge fans.

Om 15.00 uur is het tijd voor de Oranjeparade. Met de Oranjebus voorop lopen de fans naar het stadion. Dit is ongeveer 3 kilometer en iedereen kan meelopen. Natuurlijk kun je vanaf het station ook de pendelbus pakken.

Feest gaat door

Heb je geen kaartje? Het feest op de Neude gaat door en om 18.00 uur wordt de wedstrijd live uitgezonden. Dit is ook het geval in de Fanzones van Breda, Rotterdam en Doetinchem.

Op 20 juli wordt het Oranjefeest herhaald op het Kruisplein in Rotterdam en op 24 juli (Roze Maandag) op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Meer info hierover volgt snel. Overigens gaat ook op de Neude het WEURO-feest door. De Fanzone is vanaf zondag dagelijks vanaf 16.00 uur geopend, tot en met dinsdag 25 juli.

Alvast in de stemming komen? Bekijk de video!

Het bericht Kom zondag naar de fanzone in Utrecht verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *