Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bristol zaalteam klaar voor het kampioenschap

Het vrouwenzaalteam heeft de ambitie hoog te eindigen in de komende competitie. Afgelopen seizoen eindigde het team op de derde plaats van de ranglijst en liep het daardoor net de promotieplaatsen mis. Volgens Hans Lauwen ontbreekt het de groep aan stabiliteit. In de afgelopen seizoenen stond er constant een té wisselvallig team. Op dit moment bestaat de groep uit Marieke Voeten (keepster), Wahiba Didi, Sharon van den Eeden, Ashley de Bie, Sharona Vermunt, Corina Luijks en Britney Brouwers.

Er lopen nog gesprekken met: Tilly Verduin, Colinda van der Steen, Demi van Belois en Fleur Mol. Opvallend is dat de meeste speelsters van het vrouwenteam geen Roosendaalse achtergrond hebben en vanuit andere steden naar Roosendaal zijn gekomen of bereid zijn te komen om Bristol Team te versterken. “Schijnbaar is in Roosendaal geen speelster te vinden die op een hoog niveau dit aandurven”, zegt Hans Lauwen met een lach op zijn gezicht.

Het zou mooi zijn als de ambitie van de club komend seizoen, waarin tevens het jubileumjaar 40 wordt gevierd, kan worden nagestreefd.

Het bericht Bristol zaalteam klaar voor het kampioenschap verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *