Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente begint sterk aan nieuw seizoen

FC Twente speelde vrijdag een bijzondere oefenwedstrijd tegen MSV Duisburg en begon ijzersterk aan het seizoen door met 3-2 te winnen, meldt de clubsite.

De locatie waar dit duel werd afgewerkt vormde een wel heel bijzonder decor. De wedstrijd werd namelijk gespeeld op de velden van VV Reutum, de allereerste kampioen in het bestaan van het Nederlandse vrouwenvoetbal. In 1974 won het vrouwenteam als districtskampioen het toernooi om de landstitel.

De doelpunten deze wedstrijd kwamen op naam van Joëlle Smits, Cheyenne van den Goorbergh en Sabrine Ellouzi. De nieuwste aanwinst binnen de ploeg van Tommy Stroot, Jassina Blom, liet zich gelijk van zich spreken met twee assists. Eshly Bakker, vorig seizoen nog actief bij FC Twente, scoorde namens MSV Duisburg in de 86e minuut 3-2 en speelde de gehele wedstrijd mee. Coach Christian Franz Pohlmann was zeer tevreden over haar optreden.

Foto: Nienke van der Tak

 

Het bericht FC Twente begint sterk aan nieuw seizoen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *