Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

WEURO | ORANJEROZE EK UPDATE #4

De OranjeLeeuwinnen hebben goede zaken gedaan in Groep A door ook hun tweede wedstrijd te winnen van Denemarken (1-0). Desalniettemin is de ploeg van Sarina Wiegman nog steeds niet zeker van een plek in de kwartfinale en moet er tegen Belgiƫ minimaal een punt gepakt worden.

In de vierde Oranjeroze EK Update praat Justus Dingemanse van Voetbalzone met Marjolein over de stand van zaken bij de Leeuwinnen. Met dit keer onder meer de omstreden wissel van Mandy van den Berg, uitblinker Sari van Veenendaal, de pissige Lieke Martens en de ‘Belgische’ Jackie Groenen.

Het bericht WEURO | ORANJEROZE EK UPDATE #4 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *