Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Martens onzeker voor slotduel tegen België

Het Nederlands elftal onder leiding van Sarina Wiegman moet het in de wedstrijd tegen België mogelijk zonder linksbuiten Lieke Martens stellen. De speelster heeft nog altijd last van de blessure die zij in de wedstrijd tegen Denemarken opliep.

Na een stevig inkomen van voormalig FC Rosengård-teamgenoot Sanne Troelsgaard moest Martens een kwartier voor tijd geblesseerd het veld verlaten. Tegenover NOS zei Wiegman het volgende over de situatie, “Bijna iedereen is fit, alleen Lieke is nog herstellende”. Verwacht wordt dat de bondscoach tijdens de persconferentie vanavond om 18.30 uitsluitsel zal geven over het al dan niet meespelen van Martens.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Martens onzeker voor slotduel tegen België verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *